E-Abecedarul este un suport excelent pentru exersarea cititului pe parcursul unui întreg an şcolar. Manualul cuprinde 400 de filmuleţe: pentru fiecare literă, pentru cuvinte familiare şi texte din mediul familiar copilului şi are o parte interactivă cu ajutorul căreia copilul învaţă să compună cuvinte pe alfabetar, să scrie cu ajutorul tastaturii.

E-Abecedarul îmbină elemente de accelerare a învăţării (imagini în miscare cu suport sonor, efecte sonore şi vizuale) cu elemente afective şi imaginative, respectând ritmul individual de învăţare al fiecărui copil.

Eficienţa sa este probată deja de peste 3000 de copii, majoritatea având vârste cuprinse între 3 şi 7 ani, precum şi de un program de cercetare realizat de 80 de educatori şi învăţători din toată ţara care atestă eficienţa sa în învăţare.

Pentru că produsul se personalizează, motivaţia de studiu a copilului creşte. Stimularea motivaţiei este unul dintre cele mai importante efecte ale utilizării e-abecedarului în alfabetizare. De asemenea vocea de copil din e-abecedar creează o atitudine empatică şi o motivaţie în plus celui care învaţă.

Citeste mai multe in cartea “Strategii Didactice Intuitive in Alfabetizare”